VESTERÅLENS NATURPRODUKTER AS
Postboks 154, 8401 Sortland – E-post: kundeservice@vnp.no

Dersom du takker ja til å motta e-post samtykker du til at Vesterålens Naturprodukter AS kan sende deg e-post med informasjon, månedlige nyhetsbrev
og tilbud på kosttilskudd og andre produkter. Du kan når som helst be om innsyn i opplysningene som er registrert om deg, og be om å bli slettet.

*Velkomsttilbud. Tilbudet gjelder én gang pr. husstand og så lenge lageret rekker.

Fri Flyt Omega-3 er et kosttilskudd med omega-3 av høy kvalitet som tilfører kroppen de to omega-3 fettsyrene som har best dokumentert helseeffekt; EPA og DHA.

Fiskeoljen i Fri Flyt Omega-3 er hentet ut fra bærekraftige kilder, renset etter strenge kvalitets-standarder og nøye kontrollert.

Omega-3

Vitamin D+E

Høy kvalitet

Helsedirektoratet anbefaler oss å spise to til tre fiskemåltider i uken, hvorav minst 200 gram bør være fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild.

Om du ikke spiser fet fisk eller spiser lite fet fisk, anbefaler VNP et daglig tilskudd av omega-3 fra fiskeolje.

 

BESTILL

JA TAKK! Jeg vil gjerne prøve Fri Flyt Omega-3
i 2 måneder for kun 167,-*. 
Deretter vil jeg hver 2. måned motta en ny levering til abonnementspris 279,- Abonnementet er ikke bindende og kan utsettes eller avsluttes når jeg ønsker.

Jeg er over 18 år.

Se produktets etikett ->

PP-FRI-NOR-0347

Sundt kosthold

Fri Flyt er et kosttilskudd med omega-3 og vitamin D+E. 

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig.

Vårt kundesenter hjelper deg!

Tlf: 800 80 818

Med Fri Flyt er jeg snill mot kroppen!

For Efva Bengtsson er Fri Flyt en viktig kilde til omega-3, og en enkel måte å ta bedre vare på både sin egen og familiens helse i en travel hverdag. 

Hun begynte sin karriere innen helse- og omsorgsbransjen, men det tok ikke mer enn et par år før hun startet sin egen bedrift i mediebransjen. Med lange arbeidsdager og stort ansvar, både som bedriftseier og sjef, har det blitt enda viktigere å ta vare på helsen.

Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250mg EPA/DHA.

I tillegg til omega-3 inneholder Fri Flyt vitamin D og E

Vitamin D bidrar til immun-systemets normale funksjon.
Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress

Omega-3 fra bærekraftige kilder

Friend of the Sea (FOS) er en internasjonal ledende organisasjon på sertifisering av produkter fra bærekraftig fiskeri og akvakultur. FOS sertifiserer også omega-3 oljer, fiskefôr og fiskemel. Organisasjonen fokuserer på å unngå overfiske av bestandene og mye bifangst, og at fangstmetoden kan skade havbunnen. I tillegg er det egne kriterier for miljøbelastning og sosialt ansvar.

Omega-3 fra bærekraftige kilder

Fix the following errors:
Hide